Çiftçi “ Basına Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz.”

Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çiftçi, Basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadı.
 
Pazar günü Batman 16 Mayıs Standa oynan Petrolspor - Erbaa karşılaşmasının ardından ,  statta bulunan ve görevlerini icra etmekte olan basın mensuplarına bir grup taraftar tarafından  çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Yapılan saldırıya ilişkin açıklama yapan Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Başkanı  Yüksel Çiftçi saldırının kabul edilemez olduğnu belirtti.
 
 Çiftçi açıklamasında  Dünyada ve özelde bölgemizde büyük zorluklar ve baskılar altında kamuoyunu bilgilendirme görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarına yapılan bu saldırı  aynı zamanda basın özgürlüğüne yapılmış bir saldırıdır. Saldırıya uğrayan basın mensubu meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz iletirken saldırıyı gerçekleştirenlerin adalet karşında hak ettikleri  cezayı alacaklarına inanıyoruz. Dedi.

Diğer Haberler

ELİTA SU ARITMA

Batman Elita Su Arıtma: Temiz Su İçin Kalite ve Hizmet Bir Arada devamı...

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU devamı...

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET devamı...

GEVHER KOYUN RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

KESK MYK Üyesi ve KESK Genel Kadın Sekreteri Döne Gevher Koyun, RADYO YÜKSEL'de, Yüksel Çiftçi'nin sunduğu "Gündem Özel" devamı...

BAŞDENETÇİ “İDARECİLERİN SORGULANMASINI İSTEMEYİZ“

6 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat. 11:00’de, Radyo Yüksel'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, Mavi Dünya Mehmet'in Kon devamı...
İstek Hattı :
WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
Adres:
Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2000 İş Merkezi kat:4 No:402 Merkez/Batman
Telefon : WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
E-mail: [email protected] - [email protected]
İletişim