AKSOY Koltuk Sevdalısı Değilim

Batman Belediyesine Kayum Olarak Atanan Ertuğ Şevket AKSOY  Ben Koltuk Sevdalısı Değilim,Sadece Bana Verilen Görevi Layıkıyla  Yerine Getirmeye Çalışıyorum.Belediyeye gelen misafirleri makam koltuğunda değilde yanlarında oturarak ağırlayan Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy  koltuk sevdalısının olmadığını dile getirdi.
 
Radyo Yüksel  ve Objektif Gazetesi olarak Belediye Başkanı Ertuğ Şevket AKSOY ‘u makamında ziyaret ettik.Radyo Yüksel Yöneticisi Yahya ÇİFTÇİ, Yayın Yönetmeni Mert Atalay, Sunucular Şükran Soyvural ve Sibel Elif İnal  Aksoya anlamlı zyarette bulundu.
 
 
Hizmetlerimiz Lütuf Değil Görevimizdir.
 
Kısa zamanda yaptığı hizmetlerden dolayı halkın taktirini kazanan Aksoy yaptığımız hizmetler halkımıza bir lütuf değil yapmamız gereken asli görevimizdir.
 
 Yeni Belediye Otobüsleri Kar Engeline Takıldı.
 
Yeni alınan 26 Belediye otobüsü için yetkili firmaya tren ile gönderilmesi için ödeme de yapıldığı fakat  otobüslerin  karayolları ile gelmesinin otobüsler için bir test olacağını dile getiren firma yetilileri kara yolları ile gelmesinin daha iyi olacağını dile getirdi.
 
 
Belediye Kar Yağışından Etkilenen Hayvanlarıda Unutmadı.
 
Kar yağışı ve soğuk nedeniyle kimsesiz hayvanların yiyecek ve barınma yeri bulmakta zorluk çeken hayvanlar için Belediye Batman’ın birçok yerine hayvan yemi ve su kapları bırakıldı.Köpeklerin barınma  sorunu için kulübe siparişi verildi.
 
Alo Tevşo Pazarı Yenileniyor.
 
Aksoy, Gök Taksi ve Mehtap sineması arasında  bulunan  Batmanın  en eski pazarlarından olan Alo Tevşo  semt pazarı için  yenilik çalışmalarının yapılacağını diele getirdi.
 
Kadın Spor Kompleksi Erkek ve Engelilere de Hizmet  Verecek.
 
Açıldığı günden bu yana  sadece  bayanlara hizmet sunan Kadın Kompleksi  artık sadece bayanlara değil erkek ve engelilere de tahsis edilecek.
 
Aksoy Cuma Günü Saat 16.00’da Radyo Yüksel’in Canlı Yayın Konuğu olacak.
 
Göreve geldiği günden buğüne kadar yaptığı ve buğünden sonra yapacağı önemli projeler hakkında halkı bilgilendirecek olan Aksoy 3 Şubat Cuma günü saat 16.00 da Radyo Yüksel’in canlı yayın konuğu olacak.

Diğer Haberler

ELİTA SU ARITMA

Batman Elita Su Arıtma: Temiz Su İçin Kalite ve Hizmet Bir Arada devamı...

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU devamı...

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET devamı...

GEVHER KOYUN RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

KESK MYK Üyesi ve KESK Genel Kadın Sekreteri Döne Gevher Koyun, RADYO YÜKSEL'de, Yüksel Çiftçi'nin sunduğu "Gündem Özel" devamı...

BAŞDENETÇİ “İDARECİLERİN SORGULANMASINI İSTEMEYİZ“

6 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat. 11:00’de, Radyo Yüksel'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, Mavi Dünya Mehmet'in Kon devamı...
İstek Hattı :
WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
Adres:
Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2000 İş Merkezi kat:4 No:402 Merkez/Batman
Telefon : WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
E-mail: [email protected] - [email protected]
İletişim