Batman'ın En Çok Dinlenen Radyosu Radyo Yüksel

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde en fazla dinlenen radyo olan Batman Radyo Yüksel, güncel program ve özgün yayınlarıyla dikkat çekiyor.
 
Batman’dan yayın yapan ancak internet yayını sayesinde dünyaya açılan FM  bandı 99.9 Frekansı ile Batman Radyo Yüksel,Türkiye'de  Kürtçe yayın yapan radyo istasyonu olarak biliniyor.
 
Bölgede en fazla dinlenen ve internet üzerinden de Batmanın sesini dünyaya duyuran Batman Radyo Yüksel, ilgi çeken bir çok programa imza attı.
 
BATMANIN SESİNİ DÜNYAYA DUYURAN RADYO
 
Herkesimin ilgisini çeken Kürtçe müzik programı "Yöremizin  Sesi" Arabesk müzik programı “ Gönül Ateşi “ Hareketli müzik programı “ Çay Tadında “ ayrıca” Müzik Keyfi ““ Sil Baştan “, “ Siyah Beyaz “ ,“ Müzik Arena “ ,” Cumadan  Cumaya “  ve “ İstasyon “ adlı programları sayesinde geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.
 
RADYO YÜKSEL BÖLGE BİRİNCİSİ
 
Radyo Akademi Ödülleri yarışmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kategorisinde RADYO YÜKSEL Birinci Seçildi.
 
 Yapılan oylamalarla 2016 yılının “ Bölgesel Yerel Türkçe Müzik Radyosu “ kategorisinde bulunan Güneydoğu Anadolu bölgesi radyoları arasında bulunan   “ RADYO YÜKSEL “  en fazla oyu alarak ödül almaya hak kazandı. 
 
Ülke genelinden gelen mektupların okunduğu yayınlar sayesinde, Türkiye'de en fazla mesajların alındığı radyoların başında gelen “ Batman Radyo Yüksel “, Batmanın sesini dünyaya duyuran radyo oldu.

Diğer Haberler

ELİTA SU ARITMA

Batman Elita Su Arıtma: Temiz Su İçin Kalite ve Hizmet Bir Arada devamı...

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU devamı...

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET devamı...

GEVHER KOYUN RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

KESK MYK Üyesi ve KESK Genel Kadın Sekreteri Döne Gevher Koyun, RADYO YÜKSEL'de, Yüksel Çiftçi'nin sunduğu "Gündem Özel" devamı...

BAŞDENETÇİ “İDARECİLERİN SORGULANMASINI İSTEMEYİZ“

6 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat. 11:00’de, Radyo Yüksel'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, Mavi Dünya Mehmet'in Kon devamı...
İstek Hattı :
WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
Adres:
Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2000 İş Merkezi kat:4 No:402 Merkez/Batman
Telefon : WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
E-mail: [email protected] - [email protected]
İletişim