Aslan “ Batman Turizm’ini Konuştu

       Hotel  Real Konak genel Müdürü ve GATOB Başkanı Hüseyin aslan Radyo Yüksel’de katıldığı program da, şu açıklamalar da bulundu

“  Batman valisi Hulusi Şahin’in Batman turizmi için bir şanstır.   Sanatçı Ahmet Güneştekin’in  yapacağı  çalışmalar,  Batman turizmin de  bugüne kadar yapılan en büyük projedir.  Bu proje ile Batman turizmi Türkiye de ve Dünya da hak ettiği yeri bulacaktır.  

Batman Valisi Hulusi Şahin’in turizm bikrimi ve bilgisi ile Batman için bir şans olduğun düşünüyorum. Vali bey’in  ilk icraatı  Ahmet Güneştekin ile birlikte  Çağdaş sanat müzesi için adım atması oldu.

  YENİ HASANKEYF DAHA ÇOK TURİST ÇEKECEK

   Aslan konuşmasının devamın da , “Yeni Hasankeyf ile beraber Hasankeyf’in hem Batman hem de bölge turizmin de önemeli bir rol oynayacak. Yeni imar edilen Hasankeyf  ile beraber,  şöyle çocuklarınızla beraber göl  manzarası karşısında güzel ve temiz bir restaurantta balık yediğinizi  yada bir at çiftliğinde ata binmeyi hayal edin.  Yeni Hasankeyf ile beraber Batman turizmi  hak ettiği değeri bulacak. Bundan sonra Hasankeyf fotoğraf çekme mekanı olmayacak, konaklama yeri olacak.”

5 YIDIZLI  OTEL  ŞART

       Aslan, “Bölgeye acil bir 5 yıldızlı otel zinciri kurulması gerekiyor.  Batman’a bundan sonra  kağıt üzerinde  değil de somut projelerin hayata geçilmesi gerekiyor, Ahmet  Günşetekin’in  çağdaş sanat müzesi gibi.

Batman’a  her sektörün üst düzey yetkililerini batman’a davet edip Batman’a yatırım yapmaları için teşvik edilmeli.

Batman Üniversitesi’nin Batman için yetiştirdiği turizmciler de  Sektörde daha aktif rol oynayacak, bizlere de düşen genç turizmcilerin önünü açmak olacak. Koltuğa yapışıp, liyakat sahiplerinin önünü kesmemeliyiz.” Dedi.

YEREL BASIN DESTEKLENMELİ

    Aslan, son olarak şu ifadelere yer verdi . “  BİK, Basın İlan Kurumu’nun , BİK’e kayıtlı olmayan  gazetelere reklam ve ilan verilmemesi için yayınladığı genelge, yerel basına vurulan darbedir.

İlin tanıtımına  büyük katkı sunan yerel  basın gerek esnaf ve gerekse iş adamlarımızca desteklenmelidir.  İlimizin tanıtımında yapılan bazı gereksiz harcamaların,  yerel basına aktarılması, şehrimizin tanıtımın da daha etkili olacağını düşünüyorum .”

Diğer Haberler

ELİTA SU ARITMA

Batman Elita Su Arıtma: Temiz Su İçin Kalite ve Hizmet Bir Arada devamı...

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU devamı...

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET devamı...

GEVHER KOYUN RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

KESK MYK Üyesi ve KESK Genel Kadın Sekreteri Döne Gevher Koyun, RADYO YÜKSEL'de, Yüksel Çiftçi'nin sunduğu "Gündem Özel" devamı...

BAŞDENETÇİ “İDARECİLERİN SORGULANMASINI İSTEMEYİZ“

6 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat. 11:00’de, Radyo Yüksel'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, Mavi Dünya Mehmet'in Kon devamı...
İstek Hattı :
WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
Adres:
Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2000 İş Merkezi kat:4 No:402 Merkez/Batman
Telefon : WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
E-mail: [email protected] - [email protected]
İletişim