Demir "Seçim Özel"in Konuğu

Demir ‘İlk İcraatım, Zırhlı makam aracını satmak olacak’

 

     HDP Batman Belediye Eşbaşkan Adayı Dr. Mehmet Demir, belediyeyi kazandıktan sonraki ilk icraatlarının Kayyumun göreve gelir gelmez satın aldığı zırhlı makam aracını satacaklarını belirtti.
 
MECLİS TOPLANMADAN KARARLAR ALINIYOR
 
     Batman’dan bölgesel yayın yapan Radyo Yüksel’e konuk olan HDP Batman Belediye Eşbaşkan Adayı Dr. Mehmet Demir, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
    Yüksel Çiftçi’nin hazırlayıp sunduğu " Seçim Özel "  programın da soruları yanıtlayan Demir, Programcı Çiftçi'nin ‘Tekrar kayyum atanır mı?’ sorusunu da yanıtladı.
Demir, “Cumhurbaşkanı kendi cephesinden bakarken, bütün kanunları işlenemez hale getirdiğinden dolayı aynı şekilde kayyum atayabileceğini düşünüyor. Ama yanılıyor. Çünkü halkın kayyımlardan memnun olmadığını unutuyor.
 
     Kayyum gelir gelmez ilk meclis kararında zırhlı bir makam aracı satın aldı. Halka hizmet için mi geldiler? Yoksa halkın parasıyla kendilerine son model makam araçları almak için mi geldiler? Çiftçi'nin "Belediyeyi kazandığınız taktir de,ilk icraatınız ne olacak? sorusuna
 
Demir "Biz Yönetimi aldıktan hemen sonra ilk iş olarak zırhlı makam aracını satıp parasını halk için harcayacağız” dedi.
Meclisin toplanmadan kararların alındığını da ifade eden Demir, şöyle devam etti; “Batman Belediyesi Meclis toplantıları yapılmadan, Meclis kararları alınıyor ve yapılmış olarak gösteriliyor. Batman Belediyesinin nasıl talan edildiğini net göremiyoruz fakat gördüğümüz kadarı bile az çok büyük bir enkaz devralacağımızı görebiliyoruz.”
 
 
DEMİR, KAYYUMA SESLENDİ
 
Kayyuma da seslenen Demir, “Seçimden önce 2,5 yıldır yaptıkları ihale bedelleri, doğrudan temin bedelleri, kimlere ne kadar para aktardıklarını açıklasın. Belediyenin şuanki gelir giderini, ne kadar borçlu olduğunu açıklasın. Mademki yolsuzluk yapmıyorlar o zaman çıksınlar açıklasınlar” diye konuştu.
 

Diğer Haberler

ELİTA SU ARITMA

Batman Elita Su Arıtma: Temiz Su İçin Kalite ve Hizmet Bir Arada devamı...

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU devamı...

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET

RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET devamı...

GEVHER KOYUN RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

KESK MYK Üyesi ve KESK Genel Kadın Sekreteri Döne Gevher Koyun, RADYO YÜKSEL'de, Yüksel Çiftçi'nin sunduğu "Gündem Özel" devamı...

BAŞDENETÇİ “İDARECİLERİN SORGULANMASINI İSTEMEYİZ“

6 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat. 11:00’de, Radyo Yüksel'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, Mavi Dünya Mehmet'in Kon devamı...
İstek Hattı :
C. YAYIN : 0488 216 99 99

WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0488 215 46 66 - 0545 234 72 72
Adres:
Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2000 İş Merkezi kat:4 No:402 Merkez/Batman
Telefon : C. YAYIN : 0488 216 99 99

WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0488 215 46 66 - 0545 234 72 72
E-mail: [email protected] - [email protected]
İletişim