RTÜK BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNDEN’DEN BATMAN RADYO VE TELEVİZYONLARINA ZİYARET

RTÜK – Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Diyarbakır Bölge Temsilcisi S. Sümeyye ŞAFAK, bölgedeki tüm radyo ve televizyonları ziyaret etme programına Batman’dan başladı.

 

 

          Bölge temsilcisi Şafak. Batman’da yayın yapan Radyolar; Radyo Yüksel, Radyo 72, Süper FM ve Aksa FM’i ziyaret etti. Radyo Yüksel’i ziyaret eden Sümeyye Şafak, Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda, Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çiftçi ile bir araya geldi.

 Bölge Temsilcisi Şafak “Bölgedeki tüm radyoları ve televizyonları ziyaret etmek istedim. Batman ilinde yayın yapan radyo ve televizyon yetkilileri ile tanışmak,  sorunlarını dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak için sizleri ziyaret ettim. Ziyaretlerime Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda, Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncılar Derneği Başkanı olan Yüksel Çiftçiyi ziyaret ederek başladım” dedi. 

Yüksel Çiftçi, Batman’da yayın yapan 4 radyo adına sorunlarını Şafak’a iletti. Çiftçi şunları söyledi. Öncelikle pandemi’nin yoğun olduğu bu süreçte bizlerle hem tanışmak hem sorunlarımızı yerinde görmek için ziyaretimize gelen Sayın Sümeyye ŞAFAK Hanım efendiye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 ‘’Radyoların en önemli sorunları şunlardır:

  • En büyük sorun telif haklarıdır.
  • Yüksek zamlarla artan elektrik faturaları.
  • Pandemi’den dolayı birçok sektöre maddi destek sağlanırken, pandemiden en çok etkilenen radyolara hiçbir destek verilmedi” dedi. (Faruk ÇİFTÇİ)

Diğer Haberler

ELİTA SU ARITMA

Batman Elita Su Arıtma: Temiz Su İçin Kalite ve Hizmet Bir Arada devamı...

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU

TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU devamı...

GEVHER KOYUN RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

KESK MYK Üyesi ve KESK Genel Kadın Sekreteri Döne Gevher Koyun, RADYO YÜKSEL'de, Yüksel Çiftçi'nin sunduğu "Gündem Özel" devamı...

BAŞDENETÇİ “İDARECİLERİN SORGULANMASINI İSTEMEYİZ“

6 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat. 11:00’de, Radyo Yüksel'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, Mavi Dünya Mehmet'in Kon devamı...

AKBAŞ Radyo Yüksel’e Konuk Oldu

Radyo Yüksel'de canlı olarak yayınlanan spor gündemi programının bu haftaki konuğu Batman Petrol spor’un Başkanı A.vah devamı...
İstek Hattı :
WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
Adres:
Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2000 İş Merkezi kat:4 No:402 Merkez/Batman
Telefon : WHATSAP: 0542 552 72 99

REKLAM : 0545 234 72 72
E-mail: [email protected] - [email protected]
İletişim